Tapahtumat

Match Show & Vapepa-esittely Myrskylässä 2.9.2018

Myrskylän pelastuskoirat ry (Mypeko) järjestää Myrskylässä, Kiparkatin urheilualueen hiekkakentällä sunnuntaina 2.9.2018 jo perinteiseksi muodostuneen Match Shown, jonne toivotamme tuttuun tapaan kaikki leikkimielisestä koiranäyttelystä ja rennosta tunnelmasta nauttivat koiraihmiset koirakamuineen tervetulleiksi!

VAPEPA-tapahtuman toisena pääjärjestäjänä toimii SPR Myrskylän osasto. SPR Myrskylän osasto on paikalla buffetin merkeissä, ja tuotto tästä menee suoraan Nälkäpäivä-keräykseen! SPR esittelee myös mm ensiaputoimintaa!

Match Show on hyvä paikka harjoitella kehäkäyttäytymistä virallisia näyttelyitä silmälläpitäen. Tämän vuoksi emme ota koiria pareittain kehään, vaan kaikki samassa luokassa olevat koirat tulevat kehään samanaikaisesti. Tuomari tutustuu myös joka koiraan yksitellen ja tämän jälkeen sijoittaa luokan neljä parasta. Tämän vuoksi meillä on runaasti luokkia! Isoille koirille olemme varanneet suuren kehän, jotta koirat pääsevät esittelemään liikkeensä tyylillä.

Kaikki koirat saavat kirjallisen avostelun.

Luokkavoittajat kisaavat lopuksi BIS-kehässä, samoin kuin JH-luokkien voittajatkin omassa kehässään.

Tosiveteraaniluokka ilman muuta mukana. Mukana myös legendaarinen nakkiongintakisa pokaaleineen, pikkuväelle lelukoiraluokan lisäksi myös kepparikisailua. Kepparien estekisassa kaksi luokkaa, 0-30cm esteet (yläikäraja 7v) ja 30-50cm esteet kaikille halukkaille.

Satu Krigsman ( Koirakouluhau) on pitämässä halukkaille NÄYTTELYKEHÄKOULUTUSTA, joka sopii erityisen hyvin näyttelyiden ensikertalaisille. Koulutukseen on mahdollista osallistua non-stop -periaatteella klo 11-14. Varaathan näyttelykehäkoulutukseen 2€ osallistumismaksun, joka maksetaan treenikehän äärellä kouluttajalle.
******************
ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: Halutessasi voit ilmoittautua ennakkoon. Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu la 1.9. klo 12.00. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa ilmot.mypeko@gmail.com. Laita ilmoittautumiseen koirasi nimi-, ikä-, rotu- ja sukupuolitiedot, esittäjän nimi sekä luokka, johon ilmoittaudut. Erityisesti heille, joilla on useampi koira matkassa, on ennakkoilmoittautuminen suotavaa;voimme näin ollen hieman järjestellä kehiin menoa etukäteen. Ja tuttuun tapaan varahandlereita on varattuna paikalle. Ilmoitathan varahandlerin tarpeesi myös ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkoon ilmoittautunella on oma ilmoittautumispiste.
**********************************
TOSIVETSKUT:Veteraanit kunniaan!

Yli 12-vuotiaat Tosivetskut aloittavat Match Show´n omalla kunniakehällään. Toivomme, että näyttelyvieraat kokoontuvat kuulemaan näiden tervaskantojen tarinan kehän äärelle. Jos haluat ilmoittautua mukaan yli 12-vuotiaan tosiveteraanikoirasi kanssa, voit tehdä sen mätsäripäivänä, mutta halutessasi voit tehdä alustavan ilmoittautumisen etukäteen, ja liittää siihen mukaan pieni tarina koirastasi ja sen elämäntaipaleesta. Juontajamme lukee tarinan kaikille kuulijoille teidän kehävuorollanne. lisätiedot ja ilmoittautumiset tosivetskujen kehään: ilmot.mypeko@gmail.com

Muistathan ottaa mukaan koirasi rokotustodistuksen, noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä! Vuoden 2001 jälkeen typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

* HUOM! Pentuluokat: 5kk ikäraja on joustava, rokotusten mukaan mennään.
Ohje: tehosteesta + rabieksesta (tai rabieksesta, jos ne annetaan erikseen) pitää olla kulunut 22vrk siihen että saa osallistua!
** HUOM! Isojen koirien pentuluokka on jaettu kahteen eri luokkaan!

*************************
LUOKAT JA TUOMARIT

– Veteraanit 8-12v (myös monirotuiset)
– Tosivetskut yli 12v (myös monirotuiset) Laitathan tosivetskukoirastasi elämäkertaa etukäteen osoitteeseen ilmot.mypeko@gmail.com.
Tuomari: Mirka Saarentaus (Kennel Doniol)

– Monirotuiset pennut *5-12kk
– Monirotuiset urokset
– Monirotuiset nartut
Tuomari: Susanne Paulin (Kennel Zeriida’s)

– Pienet koirat (alle 40cm) pennut *5-12kk
– Pienet koirat urokset
– Pienet koirat nartut
Tuomarit: Krista Riihelä (Kennel Reimin) ja varalla Mirka Saarentaus

– Isot koirat pennut *5-8kk
– Isot koirat pennut **9-15kk
HUOM! Ikärajat isojen koirien pennuissa tavanomaisesta poikkeavat!
– Isot koirat urokset
– Isot koirat nartut
Tuomarit: Anne Huusko (Kennel Barrelbearer´s) ja Carola Furu-Högel (Kennel Kieferhof´s

– Junior Handler 10-13v
– Junior Handler 14-17v Tuomari: Mirka Saarentaus

– Lelukoirakehä ( 0-7v)
– Lapsi & Koira ( alle 10 vuotiaille lapsille)
Tuomari: Seija Haapamäki (Kennel Uskihohoff´s)

– Varalla kaikille tuomareille: Seija Haapamäki

BIS-kehä => kaikkien kahdentoista koiraluokan voittajat kilpailevat palkintosijoista!
Tuomari: kaikki tuomarit yhdessä
————————————————————
Tukijoistamme paikalla mm. VahvaTassu, Koijarin Tassutarvike, Virelia-hallit, Pakkaspoika-trimmauspalvelut, MikazMattilat/Jazzarit Tmi, Myrskylän pitopalvelu, Hennataide, Koirakouluhau, Laumanhenki,

 

 

*************************

Match Show & Vapepa-esittely 2017!

Match Show & Vapepa-esittely Myrskylässä

Myrskylän pelastuskoirat ry (Mypeko) järjestää Myrskylässä, Kiparkatin urheilualueen hiekkakentällä 3.9.201/ Match Shown, jonne toivotamme kaikki leikkimielisestä koiranäyttelystä ja rennosta tunnelmasta nauttivat koiraihmiset koirakamuineen tervetulleiksi!

Tapahtuman toisena pääjärjestäjänä toimii SPR Myrskylän osasto. SPR Myrskylän osasto on paikalla buffetin merkeissä, ja tuotto tästä menee suoraan Nälkäpäivä-keräykseen!

SPR Myrskylän osaston ensiapuryhmä on myös paikalla kertomassa Vapepan toiminnasta.

**********************************

Match Show & Vapepa-esittely

Match Show & Vapepa-esittely Myrskylässä

Myrskylän pelastuskoirat ry (Mypeko) järjestää Myrskylässä, Kiparkatin urheilualueen hiekkakentällä 4.9.2016 Match Shown, jonne toivotamme kaikki leikkimielisestä koiranäyttelystä ja rennosta tunnelmasta nauttivat koiraihmiset koirakamuineen tervetulleiksi!

Tapahtuman toisena pääjärjestäjänä toimii SPR Myrskylän osasto. SPR Myrskylän osasto on paikalla buffetin merkeissä, ja tuotto tästä menee suoraan Nälkäpäivä-keräykseen!

SPR Myrskylän osaston ensiapuryhmä on myös paikalla kertomassa Vapepan toiminnasta sekä pitämässä leikkimielistä tietokilpailua Vapepasta . Lapsille on luvassa myös Vapepa-aiheinen piirustuskilpa!

Myrskylän pelastuskoirat ry

*********************

Sääntömääräinen syyskokous jäsenille la 7.11. 2015

Paikkana Kankkilan Hirvimaja Myrskylässä. Aloitamme klo 14.00 kokouksella ja jatkalle heti kokouksen jälkeen koirien ensiaouluennolla, jota meille tulee pitämään eläintenhoitaja Katja Saxell!

*********************

Match Show & Vapepatapahtuma su 6.9.2015 Kiparkatissa

Myrskylän pelastuskoirat ry (Mypeko) järjestää Myrskylässä, Kiparkatin urheilualueen hiekkakentällä 6.9.2015 koko perheen tapahtumana Match Shown, jonne toivotamme kaikki leikkimielisestä koiranäyttelystä ja rennosta tunnelmasta nauttivat koiraihmiset koirakamuineen tervetulleiksi!

Tapahtuman toisena pääjärjestäjänä toimii SPR Myrskylän osasto.
Tarjoamme kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua Vapepan –Vapaaehtoisen pelastuspalvelun eri toimintamuotoihin. Luvassa Vapepa-aiheinen ”rastiratatietokilpa”, johon voi osallistua vaikka pareittain tai perheittäin.Järjestämme myös pelastuskoiranäytökset päivän alkumetreillä.

*************************************************

Jäsenille lystikäs illanvietto tarjolla torstaina 6.8.klo 18.00 alkaen sihteerin puutarhassa.

Pidetään leikkimieliset möllitoko/bh – kisailut makkaranpaiston ja kahvittelun lomassa. Elina tuomaroi! Ilmoitelkaapa osallistumisestanne!

*****************************************************

Sääntömääräinen kevätkokous perjantaina 20.2.2015 klo 18.00 Myrskylän Paloasemalla

Sääntömääräiset asiat, kahvitarjoilu!

Hallitus toivottaa kaikki jäsenemme tervetulleiksi kokoukseen!

Kokouksen jälkeen alkaa John Wedden pitämä haku-teoria.

*************************************************

Syyskokouksen yhteydessä jälkikurssin avaus!

Syyskokouksen jälkeen jatkamme iltaa jälkikurssin merkeissä. John Wedde tulee kertomaan meilla jälkikoulutuksesta ja teoriaosuuden jälkeen on vuorossa maastoharjoitukset, joiden tarkka aika ja paikka sovitaan koulutuksessa!

*********************************

Mypekon sääntömääräinen syyskokous 7.11.2014 Myrskylän Paloasemalla klo 18.00

Hallitus toivottaa kaikki jäsenemme tervetulleiksi mukaan!
**********************************

Match Show & Vapepaesittely Myrskylässä Helluntaina

Myrskylän pelastuskoirat ry (Mypeko) järjestää Myrskylässä, Kiparkatin urheilualueen hiekkakentällä 8.6.2014 Match Shown, jonne toivotamme kaikki leikkimielisestä koiranäyttelystä ja rennosta tunnelmasta nauttivat koiraihmiset koirakamuineen tervetulleiksi!

Ilmoittautuminen alkaa klo 10.00 ja kehät alkavat tosivetskujen kehällä klo 11.00. Kun nämä kunniakehäläiset on saatu katsastettua, lähtevät muut kehät pyörimään.

Tarjoamme kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua Vapepan –Vapaaehtoisen pelastuspalvelun eri toimintamuotoihin. Paikalla ainakin SPR sekä Vapepan Porvoon aluetoimikunnan edustajia! Mahdollisesti myös hakukoira/jälkikoiranäytökset.

Lisäksi palveluitaan ja tuotteitaan esittelemässä Venäläisen Pekka VahvaTassusta Orimattilasta – tarjolla koirannameja ynnä muuta mukavaa.

Elina Virtanen esittelee Virelian toimintaa. Forever hyvinvointituotteet koko perheelle, laserhoitoa ihmisille ja eläimille sekä koirien treenihallitoimintaa. Virelia/ Elina Virtanen p.0405258031

*********************************************************************************

HUOM! Näyttely alkaa edelliskertaiseen tapaan ”tosivetskujen” kehällä, ja samalla kuulemme vähän taustatietoa osallistuvista vanhuksista; tiedot kannattaa laittaa jo ennakkoilmoittautumisen yhteydessä järjestäjän sähköpostiin, mutta ennättää tiedot toki jättää myös ilmoittautumisen yhteydessä sunnuntainakin!

Buffetista makkarat, kahvit, suolaiset ja makeat!
Arpajaiset, laadukkaista palkinnoista vastaa laaja tukijajoukkomme!

LUOKAT:

– monirotuiset pennut 5-12kk Tuomari: Marita Tommila
– monirotuiset nartut
– monirotuiset urokset

– veteraanit 8-12v (myös monirotuiset)
– tosivetskut yli 12v (myös monirotuiset)

Pienet koirat (alle 40cm) Tuomari: varmistuu myöhemmin
– pennut 5-7kk
– pennut 7-12kk
– nartut
– urokset

Isot koirat Tuomari: Sini Merikallio
– pennut 5-8kk
– pennut 8-15kk HUOM! Ikärajat isoissa pennuissa tavanomaisesta poikkeavat!
– nartut
– urokset

Junior Handler 10-13v Tuomari: Julia Pohjolan-Pirhonen
Junior Handler 14-17v
Lapsi & koira alle 10v

BIS-kehä – tottakai mukana!

Osallistumismaksu 8€, ennakkoilmoittautuneille 6€, (maksu näyttelyyn saapuessa)
Veteraaniluokat, JH sekä Lapsi & koira – luokat 5€ myös paikalla ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu @-postitse: ilmot.mypeko (at)gmail.com, ilmoita viestissäsi koirasi nimi, omistaja, ikä, sukupuoli, luokka johon osallistutte, sekä tosivetskuista myös vähän ”elämäntarinaa”. JH-luokkiin ilmoittautuvilta myös oma ikä!

Mukavat palkinnot! Luvassa mm tavarapalkintoja, mitalit sijoittuneille.
Ennen kaikkea kaikille kivat kirjalliset arvioinnit kotiin viemisiksi!

Match Show on hyvä paikka harjoitella kehäkäyttäytymistä virallisia näyttelyitä silmälläpitäen. Tämän vuoksi emme ota koiria pareittain kehään, vaan kaikki samassa luokassa olevat koirat tulevat kehään samanaikaisesti. Isoille koirille tulossa iso kehä!
Kaikki koirat saavat kirjallisen arvostelun!

Myrskylän pelastuskoirat ry

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: ilmot.mypeko(at)gmail.com

Muistathan ottaa mukaan koirasi rokotustodistuksen, noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä! Vuoden 2001 jälkeen typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Tapahtumamme pääsponsoreita ovat Vahvatassu, Musti ja Mirri Orimattila/Mäntsälä, Faunatar Porvoo sekä Kuosan Betoni Oy.

*********************************

Säännölliset tottikset pyörivät kesäjan  Laivakuopalla. Jälkimetsälle mielivät seuraavat FB-sivustoa, jossa viikottaiset treeni-ilmoittautumiset pyörivät.

*********************************

Pääsiäislauantaina 19.4. teemme treffit metsään jälkitreeneihin ja esittelemme toimintaamme uusille innokkaille jälkiharrastajillemme! Paikka on vielä avoin, ja ilmoitetaan myöhemmin!

Lauantaina 12.4. puheenjohtaja ja sihteeri osallistuvat Pelastuskoiraliiton Puheenjohtaja- ja sihteeripäiville sekä liiton vuosikokoukseen, jossa edustajanamme toimii puheenjohtaja.

Kesäkauden tottiskoulutukset pyörähtävät käyntiin ma 7.4. Laivakuopalla! Klo 18.30 starttaavat pennut, klo 19.00 aikuiset vasta-alkajat ja klo 19.30 Laivakuopan valloittavat jo vähän pidemmällä olevat koirakot.  Kouluttajana Marita Tommila!

*****************************

Myrskylän pelastuskoirat ry:n jälkikokeet pidettiin sunnuntaina 6.4. 2014 ja kokeina on jäljen perus- ja loppupäivä.

Myrskylän pelastuskoirat ry:n kevätkokous pidettiin torstaina 6.3.2014 klo 19.00 Myrskylän Paloasemalla. (Paloasemantie 3, 07600 Myrskylä)