Jäseneksi

Jos pelastuskoiratoiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme – mieluiten maastossa. Voit laittaa viestiä sähköpostitse myrskylan.pelastuskoirat (at) gmail.com, niin voimme sopia tutustumisajankohdasta! Voit vierailla harjoituksissamme ensin vaikkapa ilman koiraa, ja sitten oman koirasi kanssa muutamia kertoja.  Jos tustumisjakson jälkeen toimintamme tuntuu sinusta mielekkäältä,  voit hakea jäsenyyttämme.

Täytettyäsi jäsenhakemuksen ja hyväksyttyäsi yhdistyksemme säännöt, hyväksyy yhdistyksemme hallitus sinut jäseneksi. Kannattaa siis tutustua sääntöihimme jo etukäteen. Jäsenmaksun määrän vahvistaa syyskokous. Vuonna 2022 jäsenmaksumme on varsinaisilta jäseniltä 35€, nuorisojäsenyys sekä perhejäsenyys ovat  15€, kannatusjäsenmaksunsa saa jokainen henkilö, yritys tai yhteisö määritellä itse.

Jäsenmaksumme maksamalla saat osallistua sekä ulkona tapahtuviin tottiskoulutuksiin että maastoharjoituksiin. Talvella saatamme vuokrata myös hallivuoroja ja tällöin jäsenemme jakavat osallistumiskustannukset osallistujien kesken. Yhdistyksemme tukee harjoituksia osallistumalla hallivuokran kustannuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Varsinaiset jäsenet ovat äänioikeutettuja yhdistyksemme kokouksissa ja saavat osallistua Pelastuskoiraliiton järjestämiin pelastuskoirakokeisiin.

Jäsenhakemus

Haluan liittyä Myrskylän pelastuskoirat ry:n jäseneksi. Sitoudun noudattamaan yhdistyksen sääntöjä sekä Suomen lainsäädäntöä koiraharrastusta koskien.