Jäseneksi

Jos pelastuskoiratoiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme – mieluiten maastossa. Tämän jälkeen voit hakea jäsenyyttämme. Voit laittaa viestiä sähköpostitse myrskylan.pelastuskoirat (at) gmail.com, niin lähetämme sinulle jäsenhakemuksen täytettäväksi tai voit täyttää sen nettisivujemme kautta.

Täytettyäsi jäsenhakemuksen ja hyväksyttyäsi yhdistyksemme säännöt, hyväksyy yhdistyksemme hallitus sinut jäseneksi. Kannattaa siis tutustua sääntöihimme jo etukäteen. Jäsenmaksun määrän vahvistaa syyskokous. Vuonna 2016 jäsenmaksumme on varsinaisilta jäseniltä 30€, nuorisojäsenyys sekä perhejäsenyys ovat  15€, kannatusjäsenmaksunsa saa jokainen henkilö, yritys tai yhteisö määritellä itse.

Jäsenmaksumme maksamalla saat osallistua sekä ulkona tapahtuviin tottiskoulutuksiin että maastoharjoituksiin. Talvella saatamme vuokrata myös hallivuoroja ja tällöin jäsenemme jakavat osallistumiskustannukset osallistujien kesken. Yhdistyksemme tukee harjoituksia osallistumalla hallivuokran kustannuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Varsinaiset jäsenet ovat äänioikeutettuja yhdistyksemme kokouksissa ja saavat osallistua Pelastuskoiraliiton järjestämiin pelastuskoirakokeisiin.

Jäsenhakemus

Haluan liittyä Myrskylän pelastuskoirat ry:n jäseneksi. Sitoudun noudattamaan yhdistyksen sääntöjä sekä Suomen lainsäädäntöä koiraharrastusta koskien.

Mainokset