Hallitus tiedottaa

Hallitustiedotteet on siirretty jaettavaksi jäsenillemme sähköpostitse, ja niitä ei enää siirretä tälle sivustolle. Tähän kokoamme muita ajakohtaisia tiedotteita. 

 

 

Jäsentiedote 1/2015

Tervehdys Mypekon hallitukselta!
On aika vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen! Uusi hallitus on aloittanut toimintansa ja ensimmäinen, ns. järjestäytymiskokous on jo ennätetty pitää. Yhdistyksemme puheenjohtajana toimii Eliise Boström ja varapuheenjohtajana jatkaa Sirpa Jokinen. Marke Kuosan pesti sihteerinä jatkuu, mutta taloudenhoitajan tehtäviin edelleen valittu Marjo Kuosa hoitaa jatkossa myös jäsensihteerin tehtäviä. Satu Lindgren huolehtii tarvittaessa tottiskuvioista ja uudet jäsenemme Berit Ojala sekä Suvi Pöllänen perehtyvät pikkuhiljaa hallituksen tehtäviin.
Näin vuoden alussa hallitusta työllistävät niin toiminnantarkastuksen kuin kevätkokouksenkin valmistelut. Viime vuoden talouden kirjanpito on luovutettu tarkastettavaksi, ja kevätkokouksen aikaa ja paikkaa on hahmoteltu. Myös kuluvan vuoden koulutuksia sekä kokeita on suunniteltu. Tämä vuoden ensimmäinen jäsenkirje lähtee poikkeuksellisesti kaikille jäsenillemme valtion postitse ja mukana seuraa tämän vuoden jäsenmaksukaavake.
Syyskokouksen hyvästä palautteesta johtuen järjestämme myös kevätkokouksemme yhteydessä koulutusta jäsenillemme. Siispä laittakaapa kaikki kalentereihinne ylös kevätkokouksen päivämäärä, joka on perjantaina 20.2. klo 18.00 Myrskylän Paloasemalla. Lähetämme vielä kevätkokouksesta erillisen kutsun esityslistoineen jäsenille.
Heti kevätkokouksen perään jatkamme haun teoriaosuudella klo 18.30 alkaen ja lauantaina sekä sunnuntaina (21 – 22.2) harjoittelemme hakua käytännössä. Kouluttajana toimii John Wedde. Koiria käytännönharjoitukseen mahtuu 8/päivä. Mukaan kaivataan myös koirattomia henkilöitä, jotka olisivat tarvittaessa maalimiehinä. Päivä menee joutuisammin, jos ei tarvitse vaihtaa koiraohjaajien kesken maalimiehiä. Ilmoittelethan mieluiten FB:ssa tai sitten sihteerille tekstiviestinä tai sähköpostitse kumpana päivänä pääsisit harjoittelemaan ja voisitko vastaavasti toisena päivänä tulla maalimieheksi paikalle. Homma toimii samalla kaavalla kuin jälkikurssi, eli mukaan tulevat koirakot saavat etukäteen täytettäväkseen profilointikaavakkeen, jota sitten käydään teoriaillassa läpi koirakohtaisesti.
Kalentereihin kannattaa jo tässä vaiheessa laittaa sunnuntai 31.5, jolloin pidämme kevään jälkikokeemme. Syyspuolen jälkikokeista emme vielä ole päivämääriä sopineet. Nyt kannattaa kokeisiin valmistautuminen aloittaa hyvissä ajoin treenaamalla niin hallintaa kuin itse jälkeäkin. Yhdistyskummimme John Wedde pyysi muistuttamaan, että lumiolosuhteissa on erittäin suotavaa treenata, silloin kun ohjaaja näkee selvästi miten koira jäljellä kulkee ja töitä tekee. Jälkikokeisiin tarvitsemme paljon apukäsiä jälkiä tekemään ja koepäivänä maalimiehinä toimimaan. Jos et koe vielä olevasi koirasi kanssa valmis kokeeseen, niin maalimiehen tai vaikkapa kartturin pestissä oppii monenmoista.
Muita varteenotettavia päivämääriä ovat:
28.2-1.3 (la&su) Ensiavun jatkokurssi (EA2) niille joilla on voimassa oleva ensiavun peruskurssi suoritettuna. Kurssin järjestää SPR Myrskylän osaston ensiapuryhmä Myrskylän paloasemalla. Hinta 50€.
11.-12.4 mahdollisesti Vapepan etsintä- ja viestikurssi Myrskylässä jos saadaan kouluttajien aikataulut sopimaan.

**************

Hallitus tiedottaa 4/2014!

Hallitukselta oikein lämmin tervehdys jäsenille tässä Kesän kynnyksellä!
Kiirettä on viime aikoina pitänyt! Hallitus on muutamaan kertaan kokoustanut, samoin Tapahtumatoimikunta on järjestäytynyt ja työnsä aloittanut. Lämpimät onnittelut hallituksen puolesta tapahtumatoimikunnan puheenjohtaja Satu Lindgrenille uuden tehtävän johdosta! Sihteerinä toimikunnassa on hallituksen sihteeri Marke.
Suurimpana urakkana ja kokousten puheenaiheena onkin ollut tuo Helluntain (8.6) Match Show. Edelleen peräänkuulutetaan jokusia jäseniä pullanmyyntiin yms. puuhaan! Mukavasti on väkeä jo mukaan ilmoittautunutkin! Muistetaan se, että tuotolla yritetään ylläpitää mahdollisimman maksutonta tottista kaikille jäsenillemme jatkossakin! Koko päivääkään ei paikalla tarvitse olla – sekä aamun järjestelyissä (kehien rakentaminen, paikkojen siistiminen, sämpylöiden valmistaminen….) että itse tapahtumassa – ja sen purussa väkeä tarvitaan, joten parikin tunnin panostasi kyllä arvostetaan valtavasti! Tässä kohtaa yhteydenotot Marke -sihteerille.

Arpajaisvoittoja voi myös hankkia! Ja ennen kaikkea; muistakaapa mainostaa tapahtumaamme, joka löytyy niin nettisivuiltamme, FB:sta kuin myös koirat.com – sivustolta. Alkavan viikon aikana yritetään vielä saada tapahtumasta julisteet Myrskylän (ja lähikuntien) katukuvaan.

Iloista kerrottavaa on myös kunnan taholta. Saimme anomamme yhdistysavustuksen tänäkin vuonna ja Myrskylän kunta on pyytänyt meitä esittäytymään kunnan Kesätorin avajaisissa lauantaina 7.6. Mikä mainio tilaisuus mainostaa sekä toimintaamme että mätsäriäkin. Olisiko kesätorille halukkaita? Varsinaista etsintäähän ei siinä torilla voi suorittaa, mutta jaetaan esitteitä ja otetaan koiria mukaan rapsutettavaksi.

Jälkimetsiä olemme myös metsästäneet. Alueita on luvassa vähän joka puolelta niin Myrskylästä kuin lähikunnistakin, ja kun virallista karttaa alkaa tulla, niin voisimme jälkitreeniporukan kanssa suunnitella yhteistapaamista vaikka ihan luokkaolosuhteissa ja läpikäydä näitä alueita ja harjoituskuvioita muutenkin.

Aihetta harjoitusten rytmittämiseen onkin. Iloksemme voimme todeta, että tämänpääsiäisenä alkaneen harjoituskauden aikana on metsässä jälkiharrastuksessa ollut mukana 23 koiraa! Mahtavaa!
Tottikset pyörivät Laivakuopalla maanantaisin kolmessa eri ryhmässä ja sutinaa on ollut sielläkin. Ja kouluttajilta on tullut hallituksen suuntaan palautetta myös mainioista edistyksistä, joita tottiksissa on nähty!

Muutama käytännön seikka maastoharjoituksia varten!
Kesä osaa olla turkasen kuuma. Ja vaikka metsällä ei suurta koiramäärää kerralla olekaan, kuluu siellä aikaa jälkiä tehdessä sekä niiden vanhenemista odotellessa aina useampi tunti. Vettä koirille reilusti mukaan – itselle kannattaa napata nesteen lisäksi myös jotain suolaista haukkapalaa. Herkästi auringonpistoksia saavan kannattaa huomioida, että myös metsissä voi aurinko tehdä tepposensa. Aurinko myös porottaa mättäät kuiviksi – tupakoitsijat voisivat varata mukaansa vaikka kannellisen lasipurkin, jotta emme saisi aikaan metsäpaloja emmekä tumppikasoja harjoitusalueille. Koiraa voi viilennellä vaikkapa märillä pyyhkeillä – kaulan alue ja alavatsa/nivusalue on tähän tarkoitukseen hyviä paikkoja.

Kesäterveisin

Mypekon Hallitus 18.5.2014

p.s. Valitettavasti Koiratapahtuma Trollebossa on jouduttu peruuttamaan, joten sinne emme ennakkotiedoista poiketen ole menossa toimintaamme esittelemään. MAhdollisuus testiin on kuitenkin tiistaina 3.6! Yhteydenotot Nopsatassuun!

***************************************

Hallitus tiedottaa 3/2014 

Tervehdys Mypekon hallitukselta!

Oikein keväiset ja aurinkoiset tervehdykset Mypekon väelle! Kevätkokous on pidetty ja kevätkokouksen päätöksistä tässä tiedotteessa myös kerrotaan!

Mutta ensin kaikkein ajankohtaisimmat asiat:  

Kevät keikkuen tulevi, mutta tulee kuitenkin. Joten ulkotottisten aika alkaa taas olla käsillä. Kutsummekin siten kaikki kesäajan ulkotottiskoulutuksesta kiinnostuneet koirineen paikalle la 5.4. klo 11.00 Myrskylän Kiparkattiin tutustumaan tottistouhuihin sekä ilmoittautumaan tottisryhmiin. Halukkaiden määrästä ja toiveista riippuen pyrimme järjestämään kesäkaudella tottiksia taito/tavoitetason mukaan. Tarpeen mukaan järjestämme esim. erillisen penturyhmän, tottiksen alkeisryhmän ja sitten pidemmälle edistyneiden ryhmän – näin kaikki saisivat touhusta eniten irti.

Tärkeää on kuitenkin se, että halukkaat pääsisivät paikalle sopimaan ja suunnittelemaan harjoitusaikatauluja. Jos jostain syystä et paikalle pääse, mutta olet tottiksista kiinnostunut, niin kiireen vilkkaan laittamaan viestiä Mypekon sähköpostiin itselle sopivista ajankohdista, jotta mahdollisimman monelle sopiva ajankohta saataisiin sovittua. Kouluttajamme Marita Tommila on paikalla ja hänen kanssaan sovitaan yhteiset ilmoittautumissäännöt kesäkaudelle.

Samalla voimme myös miettiä jälkiharjoituksia ja tutustua uusiin koirakoihin. Toivottavasti mahdollisimman moni uusista jäsenistä nyt paikalle pääsisi!

Kuulumiset kevätkokouksesta!

Kevätkokoukseemme osallistui reilun kokoinen joukko jäseniämme. Kevätkokouksen päätöslistalla oli tavanomaisen kevätkokouksen lisäksi myös hallituksen esittämät sääntömuutosehdotukset sekä uusien hallitusten jäsenten valinta. Saimme valittua myös pysyvän tapahtumatoimikunnan, jonka tehtävänä on jatkossa pitää ohjat käsissään mahdollisten järjestämiemme tapahtumien järjestelyiden osalta.

Toivotamme hallitukseen uusina jäseninä tervetulleiksi Carina Boströmin kaudelle 2014 sekä Satu Lindgrenin kaudelle 2014 – 2015! Tapahtumatoimikuntaan osallistuu hallituksesta Eliise Boström, Marke Kuosa sekä Satu Lindgren, muina jäseninä Iida Kantola, Petri Kaskinen sekä Marko Palmu. Toimikuntaa täydennämme mielellämme jatkossa, jos halukkuutta jäsenillä hommaan ilmenee.

Yksi iso kevätkokouksen päätettäväksi alistettu asia oli yhdistyksemme sääntömuutokset, jotka hallitus oli valmistellut, ja kevätkokous nyt sitten sinetöi. Kun yhdistystämme aikanaan perustettiin, käytettiin pohjana eräänlaista perusmallia, ja nyt toimintamme vakiinnuttua oli tullut aika tarkistaa näitä sääntöjä.  

Hallituksen kevätkokoukselle esittämät ja kevätkokouksen hyväksymät sääntömuutokset ovat lyhykäisyydessään seuraavanlaiset:

          Varsinaisten sekä kannatusjäsenten rinnalle lisäsimme nuoriso- sekä perhejäsenyyden.

          Jäsen katsotaan jatkossa hallituksen päätöksellä eronneeksi, jos hän ei kahden kalenterikuukauden kuluessa sen erääntymisestä, muistutuksesta huolimatta, ole jäsenmaksuaan maksanut. Aiemmin aika oli kaksi vuotta.

          Hallitus voi jatkossa tehdä päätöksiä myös tietoverkossa, puhelinkokouksessa tai sähköpostilla.

          Yhdistyksen kokousten koolle kutsumisessa voidaan jatkossa käyttää myös internet-kotisivujamme.

Sääntömuutokset lähetetään Patentti- ja rekisterihallitukselle hyväksyttäväksi, jonka hyväksynnän jälkeen ne astuvat välittömästi voimaan.

Kevätkokouksessa päätettiin myös Match Show-tapahtuman järjestämisestä kesäkuussa. Tapahtumatoimikunta alkaa työstää tapahtumaa piakkoin.

Myös jälkikoeasiamme liikahti eteenpäin. Järjestämme siis jälkikokeet sunnuntaina 6.4, ja vaikka saimme jo kokouksessa halukkaita henkilöitä jälkikoejärjestelyihin perehtymään, niin löytyisikö yhdistyksestä vielä innokkaita tulemaan koepäivänä ”maalimieheksi” eli koirakoiden etsittäväksi. Tämä ”rooli” ei edellytä minkäänlaista tietämystä kokeista, kunhan osaa toimia maastossa selkeiden ohjeiden mukaan, ja on valmis uhraamaan muutaman tunnin sunnuntaipäivästään hyvän tarkoituksen puolesta – kannon nokassa istuen. Tai jos suunnistustaidot ovat kohdillaan, niin koirakon perään kaivataan myös suunnistajia. Ilmoittautumisia ja lisätietoja saa Marke – sihteeriltä 040 561 4511 tai laittamalla @-postia.

Ja lisää mukavia uutisia! Myrskyläläinen yritys Nopsatassu on järjestämässä Hallilan Trollebohon aikamoisen koiratapahtuman 24 – 25.5. Luvassa on mm karhu- ja susitestejä. Mainio tilaisuus siis tutkia koiran käytöstä mahdollisen karhun/suden kohtaamistilanteissa. Samalla meille on tarjoutunut mahdollisuus yhdistyksenä esitellä pelastuskoiratoimintaa ja vaikkapa järjestää lapsille kärrykyytejä koirien vetämänä – jos jollain on haluja koiransa kanssa lapsia kärryillä vedellä. Kärryt saamme Nopsatassulta lainaan.  Mukaan halukkaat, viestiä Markelle!  Olkaamme paikalla noina päivinä vähintään klo 11-14, mutta voimme toki olla paikalla myös pidempään!

Sokerina pohjalla on mahdollisuus osallistua Hannes Lohen suureen geenitutkimukseen, eli tilaisuudessa voi koira myös luovuttaa verinäytteen tärkeään tutkimukseen! Lisätietoja aiheesta nettisivuilta: http://www.koirangeenit.fi

Agility – puuhasta kiinnostuneille vielä mielenkiintoisia uutisia! Jos Agility kiinnostaa, niin saamme Nopsatassun kenttämaksuista tänä vuonna (2014) normaalihinnasta 20% alennuksen. Halukkaat ilmoittautukaa ensin Markelle, niin lähetän nimitietoja eteenpäin Susannelle.

 Aurinkoisin terveisin!         

 Myrskylän Pelastuskoirat ry:n hallitus 14.3.2014

***************************************************************************************

 Hallitus tiedottaa 2/2014

Tervehdys Mypekon hallitukselta!

On aika vuoden toisen tiedotteen! Kevätkokous on jo ovella (6.3.klo 19.00 Paloasemalla), ja sinne toivomme oikein runsasta osanottoa! Mutta vielä ennen kokousta muistutamme muutamasta ajankohtaisesta asiasta.

Nettisivumme on nyt avattu, ja ne löytyvät osoitteesta mypeko.com! Edelleen toivomme sivuille kuvia koiristanne, laittakaapa kuvia ja kuvauksia tulemaan.

Kevätkokouksen lisäksi jälkikokeet häämöttävät huhtikuun alussa, ja halukkaita maalimiehiä sekä toimitsijoita kaivataan. Samoin voisi alkaa viritellä ajatusta Match Show- tapahtumasta alkukesälle. Tapahtumatoimikuntaa alamme koota kevätkokouksessa.

Hallitus muistuttaa kaikkia halukkaita seuraamaan liiton koulutustarjontaa, ja mahdollisuuksien mukaan osallistumaan koulutuksiin. Myös oma tottiskoulutuksemme pyörii tällä hetkellä viikottain, ja jos mukaan vielä mielii, niin ottakaapa sihteeriin rohkeasti yhteyttä.

Taloudenhoitajamme lähetti viestiä, että aivan kaikki jäsenemme eivät vielä ole tämän vuoden jäsenmaksuaan maksaneet. Jäsenmaksut ovat tänä vuonna lähteneet valtion postitse yhdessä vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen kanssa, ja siksi toivommekin, että jos ette ole tuota kirjettä ja sen muassa tullutta jäsenmaksulappusta saaneet, niin ilmoittakaapa siitä sihteerille mahdollisimman pian!

Kiitos myös aktiivisille jäsenillemme, jotka ovat tuoneet tietoomme kursseja ja tapahtumia. Tässäpä mielenkiintoinen koulutus:

Kohti erinomaisuutta -koulutus

• Koirakon kokonaisvaltainen kehitys

• Laadukas harjoittelu

• Mielikuvaharjoittelu oppimisen ja menestymisen tukena

• Itseluottamuksen kehittäminen

 

Lauantaina 29.3.2014 klo 10.00-13.00

Nurmijärvi, Virastotalon valtuustosali, Keskustie 2 b

Järjestäjä: Impivaaran Hallit ry       30 €/ hlö, yhdistyksen jäsenille 25 €/hlö

Ilmoittautumiset 12.3.2014 mennessä: airaksinen.elina@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova ja saat maksutiedot ilmoittautuessasi. Oikeudet muutoksiin

pidätetään. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu alle 25 henkilöä, tilaisuus perutaan.

Paikalla on buffetti, ota käteistä mukaan. Tervetuloa!

Kouluttajana KATRI SYVÄRINEN:

– NLP-kouluttaja (Licensed Trainer of NLP)

– urheilijoiden henkiseen valmennukseen erikoistunut NLP-valmentaja (Licensed

NLP Coach, Licensed Sports Performance Coach)

– kilpaillut kouluratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla

– Hämeen SH-aluemestari 2010, pronssia 2011

– harrastanut monia koiraurheilulajeja (pk-jälki ja haku) sekä kilpaillut agilityssa ja tokossa

http://www.katrisyvarinen.fi

Aurinkoisin terveisin!           Myrskylän Pelastuskoirat ry:n hallitus  28.2.2014

**************************************************************************************************

Hallituksen tiedote nr.1/2014

Talvinen tervehdys Myrskylän pelastuskoirat ry:n väelle!

Mukavaa Uutta Vuotta kaikille!

Uusi vuosi on alkanut ja lupauksia on varmasti itse kukin tehnyt

tulevalle vuodelle.  Luvataan vielä kaikki yhdessä tehdä vuodesta 2014 mainio koiraharrastusvuosi!

Tässä tiedotteessa on sekä joulukuussa pidetyn syyskokouksen että vuoden ensimmäisen uuden hallituksen kokouksen kuulumiset!

Syyskokouksessa 11.12.2013 käsiteltiin sääntömääräisten asioiden lisäksi myös hallituksen eroilmoitus, ja kokouksessa vuodelle 2014 valittu uusi hallitus aloitti työnsä välittömästi. Huomionarvoista on myös se, että tällä hetkellä hallituksessa on vain 5 jäsentä. Kevätkokouksessa toivomme saavamme täydennystä joukkoomme.

Yhteydenpitovälineenä käytämme pääsääntöisesti yhdistyksemme sähköpostia, joka toivottavasti on jo kaikille tuttu myrskylan.pelastuskoirat (at) gmail.com, sekä aivan uusia Facebook –sivujamme ”Mypeko – Myrskylän pelastuskoirat ry”. Toivoisinkin, että ne, jotka mieluiten haluaisivat jatkossa ajankohtaisista asioista tietoa kirjeitse (valtion posti), laittaisivat siitä minulle tietoa mahdollisimman pian. Jatkossa vahvana viestivälineenämme tulevat toimimaan omat kotisivumme mypeko.com!

Omat kotisivumme ovat valmistumassa helmikuun aikana.Toteutuksesta vastaa Kumppanuuskeskus-hanke, jonka tarkoituksena on tukea alueen yhdistystoimintaa. Sivujen valmistuttua siirrämme tiedottamista sivuille ja päivitämme sinne myös ajankohtaisia tapahtumia sekä koulutustietoja. Olenkin keräämässä teiltä jäseniltä tietoja koirakamuistamme – laitetaan sivustolle galleria ryhmän koirista, mukaan luonnehdintaa ja muuta jota katsotte koiristanne tarpeelliseksi jakaa muiden sivustolla kävijöiden kanssa.

Tärkeää! Sivuille tullaan laittamaan tapahtumistamme ja harjoituksistamme kuvia, ilmoittelettehan jos ette halua olla tunnistettavissa sivustolla julkaistavissa kuvissa

 

Yhdistyskummin terveiset!

Yhdistyksemme kummi, Pelastuskoiraliiton varapuheenjohtaja John Wedde kävi tervehtimässä hallitusta ja kertoi uudesta asiasta: Pelastuskoirakon käyttöönottotarkastuksesta viranomaiskäyttöön (VIRTA). Hän valotti meille järjestämis- ja arviointiohjetta, joka on astunut vuoden 2014 alussa voimaan.

Yhdistyskummimme lupasi olla myös jatkossa tukenamme ja kehotti lämpimästi jäseniä kouluttautumaan. Hän lupautui myös itse tulemaan tarpeen mukaan meitä kouluttamaan ja kannusti yhteistyöhön muiden lähialueen pelastuskoirayhdistysten kanssa.

Hälytysryhmäasiasta kävimme myös keskustelua, ja kummimme näkemys oli, että meidän pienellä yhdistyksellä ei ole vielä tarvetta yrittää saada hälytysryhmää kasaan. Kouluttaudumme ensin koirakkoina ja kun hälyvalmiutta on riittävästi, perustamme Vapepan hälytysryhmän. Jos taas meiltä joku koirakko todetaan hälyvalmiiksi, niin tällainen koirakko voi siirtyä johonkin lähialueen hälytysryhmään siksi aikaa, kunnes oma ryhmämme on ”valmis”.

Hallivuoroasiaa!

Sihteeri on jo lähestynyt jäseniä kysyäkseen kiinnostusta sunnuntain hallivuoroa kohtaan. Hallissa voisimme harjoitella läpi talven mukavissa olosuhteissa tottista.  Halli sijaitsee Hevonojantiellä, noin 5 km Myrskylän keskustasta Artjärven suuntaan.

Hallin tuntivuokra kuukausittain maksettaessa on viikonloppuisin 25€/tunti, irtotunnit ovat sitten vähän enemmän.  Jos haluamme samaan syssyyn kouluttajan, on hinta 50€/tunti. Jos haluamme koulutuspalveluita, on kouluttajan toive se, että tunnille osallistuu vain 4 koiraa, jotta hän voisi keskittyä koiriin huolella.  Hallituksen päätöksen mukaisesti yhdistys tukee hallivuoroa maksamalla vuokrakustannuksista puolet, jos halukkaita hallivuoron käyttäjiä on riittävästi.  Tarkoitus olisi ottaa hallivuoro kahdeksi kuukaudeksi (helmi-maaliskuu) näin alkuun.  Mukaan toki vielä mahtuu!

Tarkoituksena on siis testata hallia ja säännöllistä hallivuoroa. Jos ratkaisu osoittautuu toimivaksi, niin eiköhän tempaista loppukesästä Match Show tai vastaava varainkeruutapahtuma, ja hankitaan tuloilla hallivuorot koko ensi talveksi niin, että kaikki pääsisivät jossain välissä hallin iloista nauttimaan.

Koulutuksia!

Kannattaa myös ehdottomasti käydä http://www.pelastuskoiraliitto.fi – sivustolla katsastamassa kevään kurssitarjonta, joka vaikuttaa todella lupaavalta. Luvassa on kurssia vähän jokaiselle! Kurssien kustannukset eivät päätä huimaa, mutta yhdistyksemme pyrkii myös mahdollisuuksiensa mukaan tukemaan lähtijöitä pienen matkakorvauksien merkeissä.  Hallitus päätti 9.1.2014 pitämässään kokouksessa, että harkinnan mukaan tuemme Tampereen ja Kuopion koulutuksiin lähteviä autokuntia 18 sentin suuruisella kilometrikorvauksella. Tästä kannattaa tehdä anomus etukäteen hallitukselle.  Kursseista innostuneet, ottakaapa yhteyttä sihteeriin, niin tehdään mahdollisesti yhteinen ilmoittautuminen koulutuksiin.

Toivotamme jäsenille oikein mukavaa kevättä ja toivottavasti näemme teitä sekä kevätkokouksessa että eri tapahtumissamme!

Yhteistyöterveisin

Mypeko – Myrskylän Pelastuskoirat ry

Hallitus

Mainokset