Muu toiminta ja tapahtumat

Osallistumme myös kuukausittain Lapinjärven Siviilipalveluskeskuksessa koulutusjaksolla oleville siviilipalvelusvelvollisille järjestettävään Vapaaehtoisen pelastuspalvelun esittelyyn sekä etsintäharjoitukseen. Esittelemme heille pelastuskoiratoimintaa sekä teetämme pienen rivietsinnän Porlammin metsissä. Velvolliset pääsevät kulkemaan pelastuskoirien perässä metsässä ja muutama pääsee vielä eksymäänkin ja maalimiehen haluttuun rooliin. Päivä on ikimuistoinen niin velvollisille kuin valtavan määrän rapsutuksia sekä grillimakkaraa saaville koirillekin.

muu1

Olemme myös järjestäneet useamman Match Show – tapahtuman!

Viimeisin Match Show -tapahtumamme 2015 oli osa suuempaa Vapepa-tapahtumaa, jossa esittelimme myös toimintaamme ja SPR Myrskylän osaston ea-ryhmäläiset olivat mukana kertomassa Vapepan toiminnasta yleensä. SPR Myrskylän osasto oli paikalla myös Nälkäpäivä -keräyksen merkeissä, ja tapahtumamme sai suurta näkyvyyttä myös paikallislehdenkin sivuilla. Pyrimme tekemäänkin tapahtumasta perinteen! Tällä kerta myös sää suosi meitä.

Alla kuvia syksyllä 2012 järjestetystä tapahtumastamme. Keli oli virallinen koiranilma, mutta siitä huolimatta paikalle saatiin n. 70 koiraa – matkaan oli lähdetty satojenkin kilometrien päästä. Lisäksi saimme kuulla esitystä koirien terveellisestä ruokavaliosta.

muu2

Kuvassa BIS- kehä

muu3

ja voittajat yhdessä tuomareiden kanssa.