Muu toiminta ja tapahtumat

Osallistumme myös kuukausittain Lapinjärven Siviilipalveluskeskuksessa koulutusjaksolla oleville siviilipalvelusvelvollisille järjestettävään Vapaaehtoisen pelastuspalvelun esittelyyn sekä etsintäharjoitukseen. Esittelemme heille pelastuskoiratoimintaa sekä teetämme pienen rivietsinnän Porlammin metsissä. Velvolliset pääsevät kulkemaan pelastuskoirien perässä metsässä ja muutama pääsee vielä eksymäänkin ja maalimiehen haluttuun rooliin. Päivä on ikimuistoinen niin velvollisille kuin valtavan määrän rapsutuksia sekä grillimakkaraa saaville koirillekin.

muu1

Olemme myös järjestäneet useamman Match Show – tapahtuman!

Vuodesta 2015 Match Show -tapahtumamme on ollut osa suurempaa Vapepa-tapahtumaa, jossa esittelemme myös toimintaamme. Järjestämme tapahtumassamme myös pelastuskoirien työnäytökset. SPR Myrskylän osaston ea-ryhmäläiset ovat mukana kertomassa Vapepan moninaisista toiminnoista eri viranomaisten tukena. SPR Myrskylän osasto on paikalla myös Nälkäpäivä -keräyksen merkeissä.

Alla kuvia syksyllä 2012 järjestetystä ensimmäisestä mätsäritapahtumastamme. Keli oli virallinen koiranilma, mutta siitä huolimatta paikalle saatiin n. 70 koiraa – matkaan oli lähdetty satojenkin kilometrien päästä. Lisäksi saimme kuulla esitystä koirien terveellisestä ruokavaliosta.

muu2

Kuvassa BIS- kehä

muu3

ja voittajat yhdessä tuomareiden kanssa.

Mainokset