Koiramme

Tälli

Belgianpaimenkoira, malinois Tälli (Way Out West Jaws) on syntynyt vna 2016. Tälli hyppäsi Lexin saappaisiin ja on suorittanut haun peruskokeen syksyllä 2018. Tälli ilmaisee kadonneet haukkumalla. Toisinaan myös kadonneen päällä makaamalla. Tätä ”ongelmaa” koitetaan kokoajan työstää etäämmällä ilmaisemiseen. Tälli vaan tykkää niin paljon mukavista ihmisistä, että osoittaa sen halailemalla. Jälki sujuu Tälliltä myös hienosti. Esineet löytää hienosti, kunhan vaan ohjaaja luottaisi koiraansa. Tälli on ulkonäöstään ja isosta egostaan huolimatta ystävällinen herrasmies. Vuonna 2021 olisi tavoitteena suorittaa jo Virta.

Sälliseisoo

Sälli, kaikille ystävällinen Collieuros on syntynyt lokakuussa 2014. Se innostuu kotona jo treenikorin esille ottamisesta ja viimeistään metsätiellä alkaakin takakontista kuulua innostunutta ulvontaa. Harjoittelemme jälkeä ja hakua, joihin tämä nuorimies syttyi heti aloittaessamme noin 8kk ikäisenä.

”Rippe” Riihilahti, melkein puhdas pystykorva, joka nauttii ”töihin” eli jäljelle lähdöstä suunnattomasti. Koiraa ei häiritse, kuka jälkiliinan päässä on, pääasiahan on, että eksynyt löytyy. Ja lopuksi löydetylle väläytetään leveä hymy.Rippeon syntynyt v. 2009

”Rippe” Riihilahti, melkein puhdas pystykorva, joka nauttii ”töihin” eli jäljelle lähdöstä suunnattomasti. Koiraa ei häiritse, kuka jälkiliinan päässä on, pääasiahan on, että eksynyt löytyy. Ja lopuksi löydetylle väläytetään leveä hymy.Rippe on syntynyt v. 2009

Aatu, Appelkiepin Argus treenaa aktiivisesti sekä jälkeä että hakua. Herra on syntynyt v. 2011

Aatu, Appelkiepin Argus treenaa aktiivisesti sekä jälkeä että hakua. Herra on syntynyt v. 2011

Fado,  salamannopea viilettäjä. Pitää sekä jälkimiehistä että heidän herkuistaan. Tämä appenzellinpaimenkoiraherra on vuosimallia 2014.

Fado, salamannopea viilettäjä. Pitää sekä jälkimiehistä että heidän herkuistaan. Tämä appenzellinpaimenkoiraherra on vuosimallia 2014.