Koiramme

Maj

Maj, Foolproof Knack for Track, on belgianpaimenkoiratyttö, jonka kanssa harjoitellaan sekä hakua että jälkeä. Innokas Maj syttyy tekemiselle hetkessä ja nauttii metsässä työskentelmisestä valtavasti. Maj on syntynyt 2015 toukokuussa.

Aksu (640x640)

”AKSU”, Doniol Chain Reaction, on vuonna 2012 syntynyt Walesinspringerspanieli, joka oli pentueensa iloisimpia ja touhukkaimpia yksilöitä. Aksulla on nenän käyttö ollut aina vahvaa, minkä vuoksi korvat ovat olleet välillä hukassa. Aksun kanssa on harrasteltu Rally-tokoa, Agilitya, tutustuttu näyttelytoimintaan ja suoritettu hyväksytysti spanieleiden taipumuskoe. Aksun kanssa on treenailtu jälkeä ja tavoitteena jäljen peruskoe.

Zara2 (800x600)

Zara on loppuvuodesta 2016 syntynyt nuori ja innokas saksanpaimenkoiranarttu, joka on omimmillaan metsässä nenäänsä käyttäen. Zara rakastaa keppejä, sekä lapsia yli kaiken. Zaran kanssa on treenattu enimmäkseen jälkeä ja peruskoe häämöttääkin koirakon suunnitelmissa lähitulevaisuudessa.

Maj

Testi

Ossi

Belgianpaimenkoira Ossi (Hotimpi Ossi s. 10.4.2017) on innostunut sekä pelastushausta että -jäljestä. Tai itseasiassa Ossi on innostunut ihan kaikesta. Kunhan vaan pääsee töihin ja saa pallon.

Helmi.png

Helmi, (Uskihoff´s Carina) on vauhdikas hovawart-narttu. Se palautui kasvattajalle takaisin ja siitä kehkeytyi uskomattoman yhteistyökykyinen harrastuskoira. Helmi suoritti Pelastuskoiraliiton perusjäljen jälkikokeen keväällä 2016 ja tähtäimessä ovat loppukokeet. Sen kanssa on treenattu myös hakua. Helmi on osallistunut myös palveluskoirien kokeeseen metsäjäljellä.

 

 

Myy

Myy on 2013 lokakuussa syntynyt saksanpaimenkoira tyttö, jonka kanssa on harjoiteltu jälkeä. Koira nauttii jäljellä olemisesta ja tekeekin tarkkaa työtä siellä.

Sälliseisoo

Sälli, kaikille ystävällinen Collieuros on syntynyt lokakuussa 2014. Se innostuu kotona jo treenikorin esille ottamisesta ja viimeistään metsätiellä alkaakin takakontista kuulua innostunutta ulvontaa. Harjoittelemme jälkeä ja hakua, joihin tämä nuorimies syttyi heti aloittaessamme noin 8kk ikäisenä.

 

Skaidi, aina iloinen, impulsiivinen ”pellepoika”, jolle yhdistyksessämme on langennut viihdyttäjän rooli. Jäljellekään ei lähdetä ilman iloista kuperkeikkavolttia herran innostuessa tulevasta tehtävästään! Loppukokeet häämöttävät herralla.

Skaidi, aina iloinen, impulsiivinen ”pellepoika”, jolle yhdistyksessämme on langennut viihdyttäjän rooli. Jäljellekään ei lähdetä ilman iloista kuperkeikkavolttia herran innostuessa tulevasta tehtävästään! Loppukokeet häämöttävät PEKO- jälkipuolella, karhutestissä on käyty ja BH-koe suoritettu.

Mara, kiltti pikkupoika isoissa raameissa. Kotioloissa ”lauman” nuohooja, eli kiipijä.

Mara, kiltti pikkupoika isoissa raameissa. Kotioloissa lauman ”nuohooja”, eli kiipijä. PEKO-peruskokeet suoritettu. Karhutestit ja BH-kokeet tyylillä läpäisty. Loppukokeet tähtäimessä..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Rippe” Riihilahti, melkein puhdas pystykorva, joka nauttii ”töihin” eli jäljelle lähdöstä suunnattomasti. Koiraa ei häiritse, kuka jälkiliinan päässä on, pääasiahan on, että eksynyt löytyy. Ja lopuksi löydetylle väläytetään leveä hymy.Rippeon syntynyt v. 2009

”Rippe” Riihilahti, melkein puhdas pystykorva, joka nauttii ”töihin” eli jäljelle lähdöstä suunnattomasti. Koiraa ei häiritse, kuka jälkiliinan päässä on, pääasiahan on, että eksynyt löytyy. Ja lopuksi löydetylle väläytetään leveä hymy.Rippe on syntynyt v. 2009

Aatu, Appelkiepin Argus treenaa aktiivisesti sekä jälkeä että hakua. Herra on syntynyt v. 2011

Aatu, Appelkiepin Argus treenaa aktiivisesti sekä jälkeä että hakua. Herra on syntynyt v. 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rhodesiankoirat Buka ja Nana, Bukalla jo treenivuosia takana useampikin, Nana-neitokainen vasta aloittelee jälkiharrastustaan.

Rhodesiankoirat Buka ja Nana, Bukalla jo treenivuosia takana useampikin, Nana -neitokainen vasta aloittelee harrastustaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexposettaa

Lex on 2011 syntynyt saksanpaimenkoira. Oma tahtoa omaava herrasmies, joka rakastaa vettä ja palloa. Jäljestää ja hakuilee mielellään. Aina valmis työskentelemään.

Fado,  salamannopea viilettäjä. Pitää sekä jälkimiehistä että heidän herkuistaan. Tämä appenzellinpaimenkoiraherra on vuosimallia 2014.

Fado, salamannopea viilettäjä. Pitää sekä jälkimiehistä että heidän herkuistaan. Tämä appenzellinpaimenkoiraherra on vuosimallia 2014.

 

 

 

Vasemmalla Litti - melkein puhdas pystykorva (s.2009), ystävällinen ja avoin koira, innokas ja tarvittaessa myös pystykorvamaiseen tapaan äänekäs. Nauttii jälkityöskentelystä, tottiskin sujuu mainiosti. Oikealla Nappis, (s.2012) karhukoiran ja "jonkinsortin" laikan rakkauden hedelmä. Jäljellä kulkee tarkasti jäljen päällä, muuten onkin aikamoinen vempula - kaikista pitävä musta blondi.

Vasemmalla Litti – melkein puhdas pystykorva (s.2009), ystävällinen ja avoin koira, innokas ja tarvittaessa myös pystykorvamaiseen tapaan äänekäs. Nauttii jälkityöskentelystä, tottiskin sujuu mainiosti.
Oikealla Nappis (s.2012) karhukoiran ja ”jonkinsortin” laikan rakkauden hedelmä. Jäljellä kulkee tarkasti jäljen päällä, muuten onkin aikamoinen vempula – kaikista pitävä musta blondi.