Koiramme

Tälli

Belgianpaimenkoira, malinois Tälli (Way Out West Jaws) on syntynyt vna 2016. Tälli hyppäsi Lexin saappaisiin ja on suorittanut haun peruskokeen syksyllä 2018. Tälli ilmaisee kadonneet haukkumalla. Toisinaan myös kadonneen päällä makaamalla. Tätä ”ongelmaa” koitetaan kokoajan työstää etäämmällä ilmaisemiseen. Tälli vaan tykkää niin paljon mukavista ihmisistä, että osoittaa sen halailemalla. Jälki sujuu Tälliltä myös hienosti. Esineet löytää hienosti, kunhan vaan ohjaaja luottaisi koiraansa. Tälli on ulkonäöstään ja isosta egostaan huolimatta ystävällinen herrasmies. Vuonna 2020 olisi tavoitteena suorittaa jo Virta.

Maj

 

Zara2 (800x600)

Zara on loppuvuodesta 2016 syntynyt nuori ja innokas saksanpaimenkoiranarttu, joka on omimmillaan metsässä nenäänsä käyttäen. Zara rakastaa keppejä, sekä lapsia yli kaiken. Zaran kanssa on treenattu enimmäkseen jälkeä ja peruskoe häämöttääkin koirakon suunnitelmissa lähitulevaisuudessa.

Ossi

Belgianpaimenkoira Ossi (Hotimpi Ossi s. 10.4.2017) on innostunut sekä pelastushausta että -jäljestä. Tai itseasiassa Ossi on innostunut ihan kaikesta. Kunhan vaan pääsee töihin ja saa pallon.

Helmi.png

Helmi, (Uskihoff´s Carina) on vauhdikas hovawart-narttu. Se palautui kasvattajalle takaisin ja siitä kehkeytyi uskomattoman yhteistyökykyinen harrastuskoira. Helmi suoritti Pelastuskoiraliiton perusjäljen jälkikokeen keväällä 2016 ja tähtäimessä ovat loppukokeet. Sen kanssa on treenattu myös hakua. Helmi on osallistunut myös palveluskoirien kokeeseen metsäjäljellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sälliseisoo

Sälli, kaikille ystävällinen Collieuros on syntynyt lokakuussa 2014. Se innostuu kotona jo treenikorin esille ottamisesta ja viimeistään metsätiellä alkaakin takakontista kuulua innostunutta ulvontaa. Harjoittelemme jälkeä ja hakua, joihin tämä nuorimies syttyi heti aloittaessamme noin 8kk ikäisenä.

 

Skaidi, aina iloinen, impulsiivinen ”pellepoika”, jolle yhdistyksessämme on langennut viihdyttäjän rooli. Jäljellekään ei lähdetä ilman iloista kuperkeikkavolttia herran innostuessa tulevasta tehtävästään! Loppukokeet häämöttävät herralla.

Skaidi, aina iloinen, impulsiivinen ”pellepoika”, jolle yhdistyksessämme on langennut viihdyttäjän rooli. Jäljellekään ei lähdetä ilman iloista kuperkeikkavolttia herran innostuessa tulevasta tehtävästään! karhutestissä on käyty ja BH-koe suoritettu.

Mara, kiltti pikkupoika isoissa raameissa. Kotioloissa ”lauman” nuohooja, eli kiipijä.

Mara, kiltti pikkupoika isoissa raameissa. Kotioloissa lauman ”nuohooja”, eli kiipijä. PEKO-peruskokeet suoritettu. Karhutestit ja BH-kokeet tyylillä läpäisty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Rippe” Riihilahti, melkein puhdas pystykorva, joka nauttii ”töihin” eli jäljelle lähdöstä suunnattomasti. Koiraa ei häiritse, kuka jälkiliinan päässä on, pääasiahan on, että eksynyt löytyy. Ja lopuksi löydetylle väläytetään leveä hymy.Rippeon syntynyt v. 2009

”Rippe” Riihilahti, melkein puhdas pystykorva, joka nauttii ”töihin” eli jäljelle lähdöstä suunnattomasti. Koiraa ei häiritse, kuka jälkiliinan päässä on, pääasiahan on, että eksynyt löytyy. Ja lopuksi löydetylle väläytetään leveä hymy.Rippe on syntynyt v. 2009

Aatu, Appelkiepin Argus treenaa aktiivisesti sekä jälkeä että hakua. Herra on syntynyt v. 2011

Aatu, Appelkiepin Argus treenaa aktiivisesti sekä jälkeä että hakua. Herra on syntynyt v. 2011

Fado,  salamannopea viilettäjä. Pitää sekä jälkimiehistä että heidän herkuistaan. Tämä appenzellinpaimenkoiraherra on vuosimallia 2014.

Fado, salamannopea viilettäjä. Pitää sekä jälkimiehistä että heidän herkuistaan. Tämä appenzellinpaimenkoiraherra on vuosimallia 2014.